6 x 650 g Perfect Fit Natural -kuivaruokaa + 6 x 50 g märkäruokaa erikoishintaan! - lohi & vaalea kala + 6 x 50 g kana & kalkkuna (märkäruoka)

6 x 650 g Perfect Fit Natural -kuivaruokaa + 6 x 50 g märkäruokaa erikoishintaan! - lohi & vaalea kala + 6 x 50 g kana & kalkkuna (märkäruoka)
Brand: Perfect Fit
37.29 EUR
Lisätietoja

Jokaisella kissalla on oma persoonallisuutensa ja erityiset mieltymyksensä. Perfect Fit -kuivaruoka on yhtä yksilöllinen kuin pienet nelijalkaiset ystävät, ja ruoka on räätälöity kissojen erilaisiin tarpeisiin. Perfect Fit Natural Vitality Adult 1+ lyhyesti: tasapainoinen kuivaruoka täysikasvuisille, yli 1-vuotiaille kissoille iho ja turkki: sisältää auringonkukkaöljyä omega-6-rasvahappojen lähteenä, jotka tukevat ihon ja turkin terveyttä hyvänmakuinen: maistuu monille kissoille luonnolliset raaka-aineet: kattava ja tasapainoinen, ihanteellinen päivittäiseen ruokintaan Nyt tarjouksessa. Voimassa vain rajoitetun ajan! Nyt saat 6 x 650 g Perfect Fit Natural Vitality Adult 1+ -kuivaruokaa + 6 x 50 g Perfect Fit Natural Vitality Adult 1+ -märkäruokaa kissoille erikoishintaan! Perfect Fit Natural Vitality Adult 1+ -märkäruoka, kana kalkkuna (6 x 50 g): Jotta kissasi voi nauttia päivistään terveenä ja energisenä, se tarvitsee täysipainoisen ruoan, josta se saa kaikki tärkeät ravintoaineet. Perfect Fit Natural Vitality sopii ihanteellisesti täysikasvuisen kissan päivittäiseksi ravinnoksi, ja se tukee runsaasti vitaaliaineita sisältävällä reseptillään samettitassusi elinvoimaisuutta. Märkäruoka hemmottelee kissaasi herkullisella maulla. Vaihtelu on taattu, sillä pakkaus sisältää kaksi herkullista reseptiä - kanalla ja kalkkunalla. Ruokiin lisätty hiiva toimii arvokkaiden B-vitamiinien lähteenä. Perfect Fit Natural Vitality -märkäruoasta kissasi saa lisäksi prebiootteja, jotka voivat tukea ruoansulatusta. Kissanruoka on viljatonta ja sopii siten hyvin myös vastaavista intoleransseista kärsiville kissoille. Huomaa, että tarjous on voimassa vain tuotenumerolla 1321640. Lisätietoa tuotteista saat linkeistä: Perfect Fit Natural Vitality Adult 1+ kana kalkkuna Perfect Fit Natural Vitality Adult 1+ nauta kana Perfect Fit Natural Vitality Adult 1+ lohi vaalea kala Perfect Fit Natural Vitality Adult 1+