Natural Paradise Magnolia XL Plus -raapimispuu - oheen: Natural Paradise Dahlia -seinäpeti, kerma (ei sis. raapimispuuta)

Natural Paradise Magnolia XL Plus -raapimispuu - oheen: Natural Paradise Dahlia -seinäpeti, kerma (ei sis. raapimispuuta)
Brand: Natural Paradise
31.99 EUR
Lisätietoja

Natural Paradise on paras todiste siitä, että ihmisesi kunnioittaa kuka olet: paljon enemmän kuin lemmikki. Olet rakastettu perheenjäsen ja ansaitset mukavan ja arvostavan ympäristön, joka saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi. Tästä olemme innoissamme. Varmistamme, että oman ihmisesi kodista tulee luonnollinen elinympäristö sinulle. Näin voit aina olla oma itsesi ja seurata luonnollisia vaistojasi. NATURAL PARADISE. DESIGNED FOR NATURAL INSTINCTS. Pssst, hei katso tänne! Valtava raapimispuu pehmeillä pedeillä. Näitkö paksut raapimispylväät? Vau, kuinka hienoa onkaan teroittaa kynsiä siihen. Parempi kuin mikään muu puu! Voit jopa leikkiä siellä kissakavereidesi kanssa - mutta ei ole pakko! Vau, täällä on todella kaikki mitä tarvitset: kodikas puinen luola piiloutumiseen, riippumatto rentoutumiseen ja katselutasanne ylhäällä! Sinulla on koko reviiri näköpiirissä. Leikkipallotkin löytyvät. Ikävystymiselle ei ole tilaa. Eikä raapimispuu voi edes kaatua, katso vaikka raskasta pohjalevyä. Se ei voisi olla vakaampi! Tule, näytä raapimispuu omalle ihmisellesi heti. Se on myös nopea pystyttää! Vakaa Painava, vanerista tehty massiivinen pohjalevy pitää raapimispuun tukevasti pystyssä. Raapimispylväät luonnon sisalia Erittäin paksut sisalpylväät (Ø 14,3 cm) tarjoaa paljon raapimispintaa päivittäiseen kynsienhoitoon. Luola puulamellia Luonnollinen paikka piiloutumiseen ja rauhassa lepäilyyn ja nukkumiseen. Pehmeä pehmuste, miellyttävä vetäytymispaikka. Helppo puhdistaa Pehmusteet ja tyynyt saa irti, ja ne voi pestä 30 °C-asteessa pesukoneessa. Vanerissa olevat tarranauhat pitävät ne paikoillaan. Ympäristöystävälliset materiaalit Paksut, käsittelemättömästä baltialaisesta koivuvanerista tehdyt levyt on tuotettu kestävän metsätalouden keinoin. Lika lähtee niistä kostealla liinalla pyyhkimällä. Oeko-Tex® Standard 100 sertifioitu Kaikki pehmusteet ja tyynyt on valmistettu testattu haitallisten aineiden varalta testatuista kankaista. Sertifioidut tekstiilit korostavat yhteyttä luontoon ja ovat luotettavia. Natural Paradise Mangolia XL Plus lyhyesti: erittäin tukeva raapimispuu, jossa paljon makuutilaa täydellinen suurille ja painaville kissoille mukava riippumatto: lepäilyyn ja laiskotteluun, irrotettava pehmuste katselutasanne: päällä, reviirin tarkkailuun pehmeät pehmusteet ja pedit: kiinnitettävissä, mukava lepäillä ja torkkua 3 pehmeää palloa: innostavat leikkimään muovijalat: suojaavat lattiaa luonnollisen näköinen: sopii jokaiseen sisustukseen laadukas, kissoille sopiva ympäristö väri: vaaleanharmaa, kerma, musta, tummanruskea tai viininpunainen materiaali: puu: Baltian koivuvaneria (kestävää metsätaloutta) raapimispylväät: verhoiltu luonnonsisalilla pehmuste: 100 % polyesteriä (Oeko-Tex Standard 100) kokonaismitat: max. K 175 x P 105 x L 90 cm (kaikki mitat liitteessä) Huom! Vain sisätiloihin.