30 g Purina Pro Plan Fortiflora Feline Probiotic + Skin & Coat -öljy kaupan päälle! - Fortiflora Feline Probiotic (30 g) + Adult & Senior Skin and Coat Supplement -öljy (150 ml)

30 g Purina Pro Plan Fortiflora Feline Probiotic + Skin & Coat -öljy kaupan päälle! - Fortiflora Feline Probiotic (30 g) + Adult & Senior Skin and Coat Supplement -öljy (150 ml)
Brand: Pro Plan
32.99 EUR
Lisätietoja

Kissojen ruoansulatusvaivoihin, kuten ripuliin, voi olla monia syitä, kuten esimerkiksi sairaudet, antibiootit tai stressi. Purina Pro Plan Fortiflora Feline Probiotic on ravintolisä, joka auttaa tasapainottamaan suoliston bakteerikantaa. Valmiste sisältää eläviä maitohappobakteereja tasapainottamaan suoliston bakteerikantaa. Probioottivalmiste ei pelkästään tue normaalia ruoansulatusta, vaan vahvistaa C-vitamiinin ansiosta myös immuunijärjestelmää. Ripottele pussillinen päivässä kissasi ruoan päälle. Purina Pro Plan Fortiflora Feline Probiotic on herkullisen makuista ja siksi hyvin maittavaa. Purina Pro Plan Fortiflora Feline Probiotic lyhyesti: kissan ravintolisä suositellaan ruoan täydennykseksi kissoille, joilla on ruoansulatusongelmia tai löysiä ulosteita, stressaavissa tilanteissa, antibioottikuurin aikana (silloin kissoilla on usein ripulia) sisältää eläviä maitohappobakteereja: probiootiteja tasapainottamaan suolistoflooraa vastustuskyvylle: sisältää C-vitamiinia, joka voi tukea normaalia immuunijärjestelmää sisältää tauriinia: tärkeää normaalille näkökyvylle jokaiseen ikävaiheeseen: sopii kissanpennuille (vieroitusvaiheen jälkeen) ja täysikasvuisille kissoille herkullinen maku: maittava helppo käyttää: ripottele päivittäinen pussin sisältö ruoan päälle Nyt tarjouksessa! Voimassa vain rajoitetun ajan: kun ostat nyt 30 g Fortiflora Feline Probiotic -ravintolisävalmistetta kissoille, saat 150 ml Skin Coat Supplement -öljyä kaupan päälle! PROPLAN Cat Adult Senior Skin Coat Supplement: Täydennysravinto kissojen ihon ja turkin tueksi, valmistettu lohiöljystä ja pellavaöljystä, omega-3- ja -6-rasvahappojen sekä E-vitamiinin lähde, ei lisättyjä sokereita, eläinlääkärien kehittämä Huomaa, että tarjous on voimassa vain tuotenumerolla 1735454. Lisätietoa tuotteista saat linkeistä: Purina Pro Plan Fortiflora Feline Probiotic Adult Senior Skin Coat Supplement -öljy